Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) noem je ook wel zoekmachineoptimalisatie. Dit is een methode om jouw product of service bovenaan een zoekopdracht in Google (of andere zoekmachines) te krijgen. SEO bestaat uit:

  • de manier waarop je jouw teksten schrijft en hoe je zoekwoorden technisch inzet
  • onderliggende technieken op jouw website, waaronder laadsnelheid
  • links die je deelt met sites met veel bezoekers

Het klinkt simpel, maar het vergt de nodige inspanning.

seo

SEO is een marathon; SEA een sprint

SEO is een krachtige manier om jouw online vindbaarheid te versterken. Het kan soms een jaar duren voordat je website bovenaan de zoekmachine verschijnt. Als ik voor jou aan de slag ga, begin ik met een zoekwoordenonderzoek. Ik zoek uit op welke woorden je bedrijf het beste wordt gevonden. Met die zoekwoorden ga ik aan de slag. Daarnaast gebruik ik een aantal tools om te zien of jouw site technisch goed in elkaar zit. Soms heb ik je webbouwer nodig om aanpassingen te laten doen. Tot slot onderzoek ik naar welke sterke sites jouw website kan linken en verwerk ik die links. Google Mijn Bedrijf inzetten valt ook onder dit project.

Wil je sneller resultaat boeken? Zet dan daarnaast ook SEA (Search Engine Advertising) in. Baljet & Tekst adviseert je wat de beste zoekmachinemarketing voor jouw onderneming is. Mail mij vandaag nog voor vrijblijvende informatie.

Klanten aan het woord

Alleen al toevoegen van die ene metatag op onze homepage op advies van Baljet & Tekst, leverde ons een enorme boost op van het aantal websitebezoeken! - Mix Diëtisten