Expertise

Mijn expertise is schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Het is niet alleen mijn expertise; het is ook mijn passie. Je maakt mij blij als je mij vraagt om jouw boodschap met woorden over te brengen. Ik heb ervaring in zowel offline als online marketing en communicatie. Met mijn tekschrijfbureau richt ik mij op alles waarvoor jij teksten nodig hebt. Daarnaast maak ik gebruik van een uitgebreid netwerk. Het is een netwerk waar ik blind op vertrouw. Voor alles wat ik niet tot in de puntjes beheers, klop ik bij mijn netwerk aan. Denk hierbij aan complexe online advertising en technische applicaties. Wat ik kort gezegd doe, is jou helpen jouw bedrijf hoger te laten verschijnen in Google en zo jouw omzet te vergroten. Mijn teksten zijn daarbij altijd de basis.

Kijk op de desbetreffende pagina's wat ik voor je kan doen en mail mij vandaag nog voor vrijblijvende informatie.

Met mijn online expertise groeit jouw business 

Ken je jouw bedrijf goed en weet je hoe jouw concurrenten presteren? Heb je daarnaast je doelen helder? Dan kan ik aan de slag. Samen met jou bekijk ik al deze onderdelen. Het is dan nog een kleine stap naar het verbeteren van jouw online prestatie. Zo kijk ik hoe jouw website scoort op vindbaarheid, oftewel SEO (Search Engine Optimization) en maak ik een heldere analyse van jouw online prestatie.

SEA voor snelle vindbaarheid

Eventueel zet ik  SEA (Search Engine Advertising) voor je in, zodat je direct online vindbaar bent. Vervolgens zie ik met Google Analytics of jouw campagnes aanslaan. Wil je dat ik een Google Analytics dashboard voor je inricht? Dat kan. Met mijn tool zie je in één oogopslag de juiste informatie over jouw lopende campagnes.

Ik blijf jouw campagnes continu aanscherpen met conversie-optimalisatie. Zo bereik ik sneller de juiste klant, op de juiste plek en het juiste moment. Daarbij helpt een social-mediastrategie en een overzichtelijke contentkalender. Ik adviseer je over de vele online mogelijkheden van digital and social advertising. Op jouw verzoek zet ik deze in op de door jou gewenste manier.

E-mailings

E-mailmarketing blijft een belangrijke online marktingtool! Ook al denk je direct aan een hoog irritatiegehalte. Het is een van de succesvolste manieren van hedendaagse marketing. Vooral nu de cookiewetgeving steeds strikter wordt! Maar zorg wel dat je jouw klanten weet te boeien met relevante content. Alles draait hierbij om de juiste informatie in de juiste fase van de customer journey van de klant. Spoiler alert: cookies verdwijnen zelfs in de nabije toekomst. Iedereen krijgt een online ID en daarmee staat de online marketing op zijn kop! Zorg daarom dat je nu alvast e-mailadressen verzamelt, want dat helpt je bij jouw online marketing.

Mail mij vandaag nog voor vrijblijvende informatie.