Waarom de kolibrie?

De kolibrie is mijn mascotte. Ik ben dol op deze snelle alleskunner. Terwijl de kolibrie zijn doel in het oog houdt, vliegt hij zowel voor- als achteruit én ondersteboven. Die doelgerichte focus is typerend voor mij als tekstschrijver/contentspecialist.

Daarnaast is de kolibrie een slim vogeltje en weet hij precies welke bloem hij al heeft gehad. Ook weet hij wanneer hij weer terug kan voor nieuwe nectar. Hij kan overal bij, zelfs nog beter dan insecten. Op zijn zoektocht naar nectar, snoept hij van elke bloem. En hij bestuift ze direct. Dat gemak komt door zijn type snavel. En ik vergelijk dat snaveltje met mijn kennis van online marketing, die ik bij mijn teksten inzet.

De kolibrie beweegt zich met wel 100 km per uur. En op de digitale snelweg, beweeg ik zelfs nog sneller dan de kolibrie. Slapen doet de kolibrie alleen 's nachts. Want net als ik, is hij alert en gespitst op nieuwe ontwikkelingen.

typisch de kolibrie

Daarnaast vind ik de kolibrie levendig en aards, het symbool van lichtheid, liefde en veerkracht. Hij is behendig, kleurrijk en sierlijk. Wie mij kent, herkent deze aspecten allemaal. Kortom, het is een mooi, dapper en snel vogeltje.

Zo is het ontwerp van de kolibrie ontstaan

Het ontwerp is ontstaan uit een papieren vogeltje. Het ontwerp staat symbool voor mijn kracht op papier vertaald naar het snelle online medium. De bedenker en ontwerper van mijn logo is Mariëlle Ridder, onder meer eigenaar van Elle Creatives. Ik houd enorm van haar ontwerpen. Als je mijn visitekaartje ziet, begrijp je wat ik bedoel. Waanzinnig mooi.

Kennismaken?

Je hebt veel over mij kunnen lezen. Maar wie ben jij? Ik ben nieuwsgierig naar jou en jouw business. En vooral waar ik jou bij kan helpen. Laten we daarom snel kennismaken. Een kop koffie of thee, uitwisselen van gedachten en écht contact. Daar sta ik altijd voor open. Mail mij op info@baljetentekst.nl  of bel / app mij op 06 1970 1570.