Tarieven | kosten contentspecialist

De kosten voor een contentspecialist variëren. Mijn uurtarief is € 95,00 excl. btw. Daarnaast hanteer ik projecttarieven. Na een persoonlijk gesprek maak ik een offerte, die wij samen doorspreken. Zo heb je direct een totaalplaatje. Én je kan bij mij een strippenkaart kopen. Dat is vooral handig als je incidenteel SEO-vriendelijke teksten of een blog voor je website nodig hebt.

kosten_contentspecialist

Strippenkaart

Je hebt een prachtige website, die je zelf prima bijhoudt. Alleen deze maand lanceren jullie een nieuw product en wil je SEO-vriendelijke teksten op jouw website. Of jouw blog (SEO-proof!) schiet er deze maand bij in door alle drukte; of je wilt een nieuwsbrief in mailchimp versturen. Dan is een strippenkaart echt iets voor jou. Een strippenkaart van 10 strips à 1 uur per strip, kost € 899,00 excl. btw.

Meer weten over mijn tarieven?

Zoals hierboven aangegeven hanteer ik naast het uurtarief ook projecttarieven. Bijvoorbeeld als je een nieuwe website laat ontwikkelen. Dan is het verstandig om direct jouw teksten SEO-vriendelijk te maken. In dat geval hanteer ik een tarief dat wij samen afspreken voor het totale project.

Wil je een vrijblijvende offerte, mail mij dan op info@baljetentekst.nl. Of bel / app mij op 06 1970 1570.